WIE WINT DE STANDAARD SOLIDARITEITSPRIJS?

De Standaard Solidariteitsprijs is een uitgelezen kans om de wereld van het goede doel met die van de goede communicatie te laten samenwerken, met krachtige advertenties als resultaat. Uit alle inzendingen selecteerden we de 25 beste en publiceerden ze afgelopen weken in de krant.

U bepaalt wie aan de haal gaat met de publieksprijs en binnenkort nog 3 maal een full page-advertentie wint in De Standaard.

Selecteer uw favoriete advertentie en bevestig uw stem onderaan

U kunt uw stem uitbrengen van 19 augustus tot en met tot en met donderdag 4 september, 12u ' s middags. Op zaterdag 6 september worden de winnaar van de publieksprijs en van de juryprijs bekend gemaakt in De Standaard.

Klik op de afbeelding om te vergroten

Amnesty InternationalArtsen zonder grenzenBelgisch centrum voor geleidehondenBond beter leefmilieuBond zonder naamCavariachild focusDamiaanactieVZW BakermatDe ScheidingsschoolInclusie investLicht voor de wereldLiga voor mensenrechtenMaks VZWMercy shipsNetwerk duurzame mobiliteitOndernemers voor ondernemersReborn to be aliveRegionale landschappenResponsible young driversRondpunt VZWStop DarmkankerUnicefVluchtelingenwerk VlaanderenVogelbescherming

Welke advertentie krijgt uw voorkeur?

Gelieve een correct e-mailadres in te geven.
Gelieve een advertentie te selecteren


Kies een advertentie:


Vul uw e-mailadres in*:

*Dit e-mailadres wordt enkel gebruikt om fraude te voorkomen bij de stemming en geenszins voor commerciƫle doeleinden